Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Izvučeni startni brojevi

Ocijenite sadržaj
(7 Glasova)

Izvučeni su startni brojevi za 1. Marjansku Skalinadu. Okupili smo se na prvoj marjanskoj vidilici na mjestu koje će nam biti baza. Trkačice i trkači koji su bili prisutni izvukli su svoje startne brojeve a za one koji nisu bili tu izvlačenje su obavili simpatični Mia i Duje uz pomoć hostese Pape. Prije nego pročitate startnu listu, moram napomenuti nekoliko stvari.

Bez obzira koji ste startni broj dobili, OBAVEZNI ste doći na dan utrke 1. travnja između 9:00h i 10:15h kako bi preuzeli svoj paket koji sadrži čip, majicu, šigurece i startni broj (broj onima koji ga nisu već preuzeli).

Čip koji dobijete OBAVEZNI ste pričvrstiti oko gležnja odmah čim ga dobijete i vratiti čim uđete u cilj. Startni broj ste obvezni pričvrstiti na prednji dio odjeće koju nosite kako bi bio jasno vidljiv. Startni broj se NE vraća po završetku utrke.

Vrijeme starta koje je navedeno pored vašeg imena je samo ORJENTACIONO jer ako se netko ne pojavi na startu, odmah (nakon 30 sec.) starta sljedeći trkač. Čip će vam mjeriti REALNO vrijeme, od prelaska preko senzora na startu do prelaska senzora na cilju.

NIJE DOPUŠTENO preskakati drvenu ogradu koja se nalazi na početku uzbrdice koja počinje na prvoj vidilici.

Ako pretječete nekog trkača koji je startao prije vas, činite to s njegove LIJEVE strane, ako vas netko pretjeće, pomaknite se u DESNO koliko možete i omogućite bržem od vas pretjecanje.

OBAVEZNI ste vratiti se sa Telegrina do prve vidilice stazom po uputi organizatora, kako nebi ometali one koji još nisu ušli u cilj.

Iako dok ovo čitate vjerovatno pada kiša, nemojte se dati smesti jer je za ponedjeljak predviđeno povoljno vrijeme, kada već spominjem vrijeme, ne zaboravite dan prije pomaknuti svoj sat jedan sat unaprijed jer od noći 30. na 31. ožujka počinje ljetno računanje vremena...pa eto, da ne zakasnite:)

Startnu listu možete vidjeti kliknuvši OVDJE...Sretan Uskrs svima, vidimo se u ponedjeljak!

Uređivano Četvrtak, 28 Ožujak 2013 23:07

Obavijesti