Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Nova narudžba dresova

Ocijenite sadržaj
(6 Glasova)

Dresovi su naručeni u izradi su i to je za ovu godinu gotova priča.

 

Novina je artikl koji vidite na slici a zove se felp. To je komad odjeće predviđen za hladnije razdoblje u godini i od relativno je debelog materijala. Cijena mu ovisi o količini koju naručimo pa tako ako naručimo:

10 komada cijena je 270kn/kom,

20 komada cijena je 215kn/kom

30 komada cijena je 195kn/kom

50 komada cijena je 180kn/kom

Za sve narudžbe je isti princip kao i prošli put, dakle "daj lovu-narudžba ti vridi!" s tim da ćemo za felp vidjeti koliki je interes i za koje veličine pa će nam biti poslano nekoliko komada za probati i onda ćemo vidjeti koliko ćemo ih uzeti. Naravno, kao što vidite, ako uzmemo više komada, cijena je manja.

Biti će nam poslano nekoliko komada koji su izrađeni za jedan drugi klub ali će nama poslužiti zbog probe veličina. Za razliku od dresova i hlačica, ovo je vjerovatno prva i zadnja prilika da uzmemo ovaj artikl.

Evo ga, upravo su stigle felpe za probu i imat ću ih u sebe do ponedjeljka. Možete po njima probati veličinu. Moj je dojam a čini mi se i ostalih koji su ih probali do sada da bi idealna veličina trebala biti za jedan veća od dresa. Osobno sam uzeo dres veličine L a odgovara mi felp veličine XL.

Sudeći prema interesu do sada, procjenjujem da ćemo uzeti oko 30 komada što znači da bi mi za narudžbu koja vrijedi morali dati po 200kn i to najkasnije na sljedećem kolu lige, 6. 12. 2012. Ako ipak uzmemo manje, cijena će ispasti veća pa ću vas ganjati za razliku...ako uzmemo više a cijena ispadne manja "Vuk izija magarca"!!!:)

Obavijesti