Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Održana skupština, Varaždin, Zagreb...

Ocijenite sadržaj
(4 Glasova)

Kao što je bilo najavljeno, u četvrtak 11. rujna održana je izvanredna izborna skupština kluba na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za novog predsjednika izabran je Damir Proso, dopredsjednika Kristijan Sindik a članovi upravnog odbora su i Sandra Russo Zelenović, Lovre Mihotić i Mladen Levačić. Izabran je i novi nadzorni odbor u sastavu Ana Piplica, Srđan Tudor i Mishel Marković.

Jesenska polumaratonsko-maratonska sezona se polako zahuktava, pred nama je jubilarni 20. Varaždinski polumaraton koji će se održati 21. rujna, prijaviti se možete kliknuvši OVDJE. Navedeni polumaraton je ujedno i ekipno prvenstvo države pa je obvezna prijava do srijede 17. rujna. Svi članovi koji se prijave na utrku neka se jave kroz kontakt na stranici kliknuvši OVDJE kako bi se organizirao najjednostavniji (čitaj najjeftiniji) mogući prijevoz do grada baroka!

Nakon Varaždina dolazi Zagreb sa svojim maratonom/polumaratonom, za maraton se možete prijaviti kliknuvši OVDJE a polumaraton OVDJE. Pametna prijava i uplata startnine je do 1. listopada a malo manje pametna do 5. listopada, nakon čega se ne možete prijaviti iako je utrka u nedjelju 12. listopada! Kao i kod Varaždina, čim se prijavite, javite se kroz kontakt kliknuvši OVDJE kako bi organizirali najbezbolniji zajednički odlazak u metropolu.

Obavijesti