Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Wings for life

Ocijenite sadržaj
(1 vote)

Ako do sada niste čuli ili primjetili razne vrste oglasa za utrku Wings for life vrijeme je da Vam stranica kluba skrene pozornost. Dakle, u nedjelju 4. svibnja 2014. s početkom u 12:00h (dan poslije našeg polumaratona) održava se ova utrka u Zadru usporedo sa istim manifestacijama po Svijetu. Trči se od Zadra, točnije od punte Poluotoka (kraj orgulja) pa Jadranskom magistralom prema jugu.

Trka je neobična jer je cilj odtrčati što više prije nego vas stigne prateće vozilo, krajnja točka do koje će se trčati je Primošten (tamo će stići samo najjači pacijenti!).

Sav prihod utrke je namjenjen pronalasku boljeg načina liječenja onih kojima je ozljeđena leđna moždina.

Iako se već velik broj članova našeg kluba prijavio na utrku, vrijeme je da i oni neodlučni učine to što prije! Svi koji žele dobiti Wings for life majicu moraju se prijaviti i platiti startninu najkasnije u četvrtak 20. ožujka 2014! Link za prijavu imate OVDJE. Možete se i kasnije prijaviti i to sve do 20. travnja ali onda nema majice.

I još nešto...pošto smo mi najznačajniji maraton klub u gradu, Dalmaciji i šire, 10. kolo 26. proljetne marjanske lige (27. ožujka 2014.) posjetiti će delegacija Red Bulla i dodatno promovirati navedenu utrku. Hostese će dijeliti piće i letke pred sam start kola i nakon njega, biti ćemo fotografirani kako se zagrijavamo i trčimo i sve to će biti objavljeno na njihovoj stranici.

Evo kako je to izgledalo u Rijeci, (klikni OVDJE) točnije Kostreni, nema razloga da i mi ne ispadnemo ovako zgodni!

Obavijesti